Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب دهقان نسب به دانشجو گفت: حتما مسائلی بوده که افشاگری‌ها توسط برخی بانوان در فضای مجازی رخ می‌دهد که قطعا باید این موارد در وهله اول از طریق مجاری قانونی و اصناف شغلی پیگیری شود و بعد کار به بیانیه نویسی بکشد.

حبیب دهقان نسب، بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتگو با دانشجو درباره ماجرای بیانیه بانوان سینماگر درباره اعتراض به تعرض جنسی در سینما گفت: در وهله اول باید گفت، نمیتوان منکر وجود برخی مسائل در سینما  و هنر شد و درباره برخی ها که در فضای مجازی دست به افشاگری ها می زنند باید گفت، کسی بی‌جهت نمی آیند با آبرویش بازی کند و زندگی اش را زیرسوال ببرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : حتما مسائلی بوده که افشاگری ها توسط برخی بانوان در فضای مجازی رخ می دهد که قطعا باید این موارد در وهله اول از طریق مجاری قانونی و اصناف شغلی پیگیری شود.

این بازیگر افزود: به نظرم باید بیانیه نویسی در مرحله آخر اتفاق بی افت و اگر پیگیری های  قانونی فرد معترض به نتیجه  نرسید آنوقت رو به بیانیه نویسی و جنجال رسانه ای بیاوریم.

وی خاطرنشان کرد: بیانیه نویسی و جنجال رسانه ای در ابتدای امر کلیت سینمای ایران را زیر سوال می‌برد و با آبرو  همه اهالی سینما بازی میکند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

حبیب دهقان نسب  همچنین درباره موضوع انتخاب بازیگر‌ها در استخر و پارتی های شبانه گفت: این موضع هم حتما اتفاق می‌افتد که از طرف برخی مطرح می‌شود.

وی در پایان گفت: فضا در سینماها  باید طوری باشد که خانواده‌ها با رغبت اجازه دهند فرزندانشان وارد سینما شوند، اما با این شنیده‌ها کار سخت میشود.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     واکنش حبیب دهقان نسب پس از تماشای ناگهانی تصویر محمدرضا شریفی نیا دهقان نسب در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: شریفی نیا بازیگر بدی نیست، اما به عنوان مخاطب نه همکار، دوست ندارم برخی از بازیگران را در هر نقشی ببینم.

شریفی به سابقه بازیگری اش لطمه میزند   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بازیگر پیشکسوت حبیب دهقان نسب حبیب دهقان نسب سینمای ایران حبیب دهقان نسب بیانیه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۲۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب بنیه فیلمساز را قوی می‌کند/ حتما به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ستاد برگزاری سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران محمدحسین لطیفی کارگردان سینما و تلویزیون که تجربه فیلمسازی اقتباسی از کتاب «محمد؛ مسیح کردستان» پیرامون زندگی و زمانه شهید محمد بروجردی از فرماندهان دوران دفاع مقدس با عنوان «غریب» را در کارنامه دارد، با تاکید براینکه اساساً زیربنای هنرمند، اول استعداد و سپس مطالعه و آگاهی اوست، گفت: معتقدم پی و بتن یک فیلمساز باید سفت باشد که کتاب این کارکرد را برای او دارد.

وی افزود: اینکه من به عنوان فیلمساز استعداد دارم و هرچیزی را که در ذهن داشته باشم، بنویسم نهایتا برای یک فیلم کارایی خواهد داشت و در ادامه قابل تکرار نیست. قطعاً من به تمام جوان‌ها خواهم گفت؛ نباید کتاب از دست‌تان بیفتد تا در موضوع و آن چیزی که دوست دارید، قوی شوید.

لطیفی همچنین به موضوع اقتباس سینما از کتاب اشاره کرد و ادامه داد: در اقتباس یک متنی وجود دارد که به متنی دیگر و در قالب دیگری در می‌آید. یعنی یک رمان نوشته شده که بر اساس آن رمان اقتباسی صورت می‌گیرد. اقتباس روایت نعل به نعل کتاب نیست، چرا که قالب فیلم تفاوت با قالب رمان دارد. اقتباس یعنی اینکه ابتدا روح کار و شخصیت‌ها از رمان اخذ شود. در ادامه یکسری سکانس‌های حیاتی مشخص و سپس روایت در یک قالب دیگر آغاز شود. قالب متفاوت می‌شود، اما رگ و پی مسئله در قصه کتاب است. در برنامه‌ام است تا با اقتباس از رمان دو جلدی «از عشقاباد تا عشق‌آباد» منصور انوری فیلم «عشق آباد»‌ را بسازم. نمونه اقتباس در دوران قبل از انقلاب سریال «دایی جان ناپلئون» است و ما وقتی سریال و فیلم را در کنار هم قرار می‌دهیم، می‌فهمیم که رمان خیلی قوی‌تر است. اقتباس را باید برای نسل جدید تدریس کرد.

او درباره تجربه حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: یکی از علاقه‌مندی‌های من حضور در نمایشگاه کتاب تهران است اما گاهی من در زمان نمایشگاه مشغول پروژه‌هایی بوده‌ام که امکان حضور در نمایشگاه را از من می‌گرفت، اما امسال حتماً سعی خواهم کرد در نمایشگاه حضور داشته باشم.

کارگردان فیلم «غریب» مرادوه اهالی سینما با اهالی قلم و نویسنده‌ها و ناشران را موجب پیشرفت سینما دانست و تاکید کرد: کتاب‌های هنری و نفیس که مربوط به سینما است سهم کمی از تولیدات ناشران را دارند و کتاب‌های تخصصی ما در عرصه‌های فیلمسازی و کارگردانی خیلی دیر چاپ می‌شوند و میان ناشران این کتاب‌ها سهم کمی را میان ناشران به خود اختصاص داده‌اند که امیدوارم این روند تغییر کند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • کتاب بنیه فیلمساز را قوی می‌کند/ حتما به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟